2015 m. balandžio 23 d., ketvirtadienis

Bulviniai blynai su grūdėtos varškės padažu ir lašiša


Reikės:
  • 6 bulvių;
  • 1 svogūno;
  • druskos;
  • aliejaus kepimui,
varškės padažui:
  • 200 g grūdėtos varškės;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 2 v. š. grietinės;
  • krapų, druskos, 
  • rūkytos lašišos.
  Bulves ir svogūną smulkiai sutarkuojame, palaikome kelias minutes ir nupilame susidariusias sultis, beriame druskos, išmaišome. Iš gautos masės įkaitintame aliejuje kepame bulvinius blynus.
  Padažui varškę sumaišome su išspaustomis česnako skiltelėmis, smulkiai supjaustytais krapais, druska ir grietine.
  Lašišą supjaustome plonomis juostelėmis.
  Blynus tiekiame karštus su paruoštu padažu ir lašišos gabalėliais.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą