2015 m. lapkričio 22 d., sekmadienis

Maltos mėsos troškinys su kmynais


Reikės:
  • 500 g maltos mėsos;
  • 2 svogūnų;
  • 1 poro;
  • 1 v. š. garstyčių;
  • 2 v. š. vyno acto;
  • 2 v. š. kmynų;
  • 400 ml sultinio;
  • druskos, pipirų;
  • 4 v. š. grietinės;
  • 2 v. š. aliejaus.
  Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame susmulkintą svogūną ir porą, kepame kelias minutes. Tuomet sudedame mėsą ir apkepame, kol mėsa nebebus rausva. Tuomet pilame acto, dedame garstyčių, beriame druskos, pipirų, kmynų, pilame sultinį ir troškiname ant mažos kaitros apie 20 minučių. Pabaigoje įdedame grietinės.
Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą