2014 m. liepos 28 d., pirmadienis

Varškėčiai su cukinija


Reikės:
  • 2 kiaušinių;
  • 2 v. š. cukraus;
  • 200 g varškės;
  • 100 ml kefyro;
  • nedidelės cukinijos;
  • 4 v. š. miltų;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • 1 citrinos nutarkuotos žievelės;
  • žiupsnelio druskos;
  • aliejaus kepimui.
  Kiaušinius išplakame su cukrumi ir druska, pilame kefyrą, dedame pertrintą varškę ir citrinos žievelę. Cukiniją sutarkuojame burokine tarka, sudedame į kiaušinių - varškės masę. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į skystąją masę.
  Kepame nedidelius varškėčius šlakelyje įkaitinto aliejaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą