Lašiša su medumi ir garstyčiomis, kepta ant grotelių


Reikės:
  • 800 g lašišos filė;
  • 2 v. š. medaus;
  • 0,5 citrinos sulčių;
  • 2 v. š. sojos padažo;
  • 2 v. š. garstyčių;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • druskos, pipirų.
  Sumaišome medų su garstyčiomis, aliejumi, citrinos sultimis, sojos padažu, beriame šviežiai maltų juodųjų pipirų ir šiek tiek druskos. Lašišos gabalėlius užpilame paruoštu marinatu, pavartome, kad pasidengtų iš visų pusių ir paliekame šaltai, kad pasimarinuotų kelias valandas.
  Kepame virš įkaitintų žarijų ant grotelių maždaug po 4 - minutes iš kiekvienos pusės. Neperkepame, kad žuvis išliktų sultinga.


 

Komentarai