Varškiniai blynai su obuoliais






Reikės:
  •  2 vidutinio dydžio obuolių;
  • 200 g varškės;
  • 4 kiaušinių;
  • 3/4 puodelio miltų;
  • 2 - 3 v. š. medaus arba cukraus;
  • 1/2 a. š. druskos;
  • 1/2 a. š. cinamono;
  • 1 v. š. citrinos sulčių.
  

Obuolius nulupame ir sutarkuojame. Dedame į juos kiaušinio trynius, atskirtus nuo baltymų, beriame cukrų, druską, cinamoną, miltus ir varškę ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės.
  Baltymus išplakame atskirai iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į obuolių - varškės masę.
  Kepame ant vidutinės kaitros su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių.


Šaltinis: sonatinos-receptai.lt

Komentarai