Mielinės moliūgų bandelės
Reikės:
- 850 g miltų;
- 10 g šviežių arba 4 g sausų mielių;
- 2/3 stiklinės keptų moliūgų tyrės;
- 1 a. š. cukraus;
- 2 a.š. druskos (nubrauktų);
- 2 stiklinių šilto vandens;
- kelių šaukštų pieno ir moliūgų sėklų.
Iš pakilusios tešlos, kuri bus tikrai lipni, ant miltuoto paviršiaus formuojame nedideles bandeles, jas sudedame į kepimo skardą, palikdami tarpus, kad bandelės turėtų kur pakilti. Uždengiame virtuviniu rankšluosčiu ir paliekame, kad pakiltų (1-2 valandas).
Orkaitę įkaitiname ki 220C. Bandeles aptepame pienu ir pabarstome moliūgų sėklomis. Kepame apie 15-20 minučių arba kol bandelės gražiai pagels.
Šaltinis: čia.
Komentarai
Rašyti komentarą