Aguoniniai lietiniai su varškės - bananų įdaru


Reikės:
  • 3 kiaušinių;
  • 2 v. š. grietinės;
  • 2 stiklinių pieno;
  • 1 stiklinės miltų;
  • 2 v. š. aguonų;
  • 1 a. š. cinamono;
  • 6 v. š. cukraus;
  • 400 g varškės, rikotos arba maskarponės;
  • 2 bananų.

  Kiaušinius išplakite su 4 šaukštais cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu ir miltais, kad nebūtų gumuliukų.
  Iškepkite lietinius, palaukite kol jie šiek tiek atvės ir suminkštės.


  Įdarui bananus sutrinkite ir sumaišykite su likusiu cukrumi ir varške.



  Dėkite įdarą ant blyno, suformuokite aumônières de crêpes, surišti galima apelsino, citrinos žievele,  rafia arba susmeigti mediniu smeigtuku.


Šaltinis: sveikata.lt

Komentarai