Omletas su šonine, pomidorais ir svogūnų laiškais
Reikės:
- 2 v. š. sviesto;
- 4 juostelių šoninės;
- 2 šviežių svogūnėlių su balta ir žalia dalimis;
- 4 kiaušinių;
- 1 pomidoro;
- 2 v. š. grietinėlės;
- 2 v. š. tarkuoto parmezano;
- petražolių, baziliko.
Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame šoninę ir ją apkepame iki traškumo. Išimame ant popierinio rankšluosčio. Į keptuvę dedame susmulkintas svogūnėlių baltąsias dalis, 1/2 dalį smulkiai supjaustyto pomidoro ir trumpai apkepame. Kiaušinius išplakame su grietinėle, įmaišome parmezaną, šiek tiek pasūdome ir supilame į keptuvę. Kepame ant silpnos kaitros uždengę apie 10-15 minučių.
Tiekiame su likusia dalimi pomidoro, žaliąja dalimi susmulkintų svogūnėlių laiškų, žolelėmis ir šonine.
Šaltinis: čia
Komentarai
Rašyti komentarą