Salotos "Morka"
Reikės:
- 200 g rūkytos kalakutienos krūtinėlės;
- 3 - 4 g bulvių;
- 3 - 4 g morkų;
- 300 g pievagrybių;
- 2 kietai virtų kiaušinių;
- 1 nemažo svogūno;
- majonezo;
- aliejaus;
- druskos, pipirų, krapų.
Aliejų įkaitiname keptuvėje, sudedame smulkintą svogūną, jį šiek tiek apkepiname, sudedame smulkintus pievagrybius ir dar kepame pamaišydami apie 15 minučių.
Išvirtus kiaušinius smulkiai supjaustome. Kalakutieną taip pat supjaustome nedideliais kubeliais.
Imame ovalią lėkštę ir sluoksniuojame salotas: pirmiausiai dedame bulves, pagardintas druska ir pipirais, aptepame majonezu, tuomet ant viršaus dedame grybų sluoksnį, kalakutienos, kiaušinių sluoksnius, aptepame majonezu ir viską aptepame morkomis. Papuošiame krapų šakelėmis.
Šaltinis: gaspadine.lt
Komentarai
Rašyti komentarą