Rūkytos vištienos ir vynuogių salotos
Reikės:
- 500 g rūkytos vištienos krūtinėlės;
- 300 g besėklių vynuogių;
- 1/2 pekininio kopūsto;
- didelės saujos pakepintų graikinių riešutų;
- majonezo;
- druskos ir pipirų.
Vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais, vynuoges perpjauname per pusę, pekininį kopūstą - gabalėliais. Viską sudedame į dubenį, suberiame pasmulkintus graikinius riešutus, įdedame majonezo, gerai išmaišome ir pagal skonį pagardiname druska ir pipirais.
Dariau ir su žaliomis, ir su mėlynomis vynuogėmis, taip pat vietoj pekininio kopūsto dėjau "Iceberg"salotos - gal net skaniau.
Šaltinis: neringa-blogas.lt
Komentarai
Rašyti komentarą