Mėsos apkepas su moliūgu
Reikės:
- 500 g mėsos faršo;
- 1 kiaušinio;
- 3 v. š. pomidorų padažo;
- 300 g moliūgo;
- 1 svogūno;
- 2 skiltelių česnako;
- mėgiamų maltos mėsos prieskonių;
- druskos, pipirų;
- aliejaus.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame susmulkintą svogūną, išspaustą česnaką, po kelių minučių -
nedideliais kubeliais supjaustytą moliūgą. Viską gerai apkepame.
Maltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, prieskoniais, pomidorų padažu, druska ir pipirais bei apkeptu moliūgu. Gautą masę sukrečiame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, apie 30 minučių.
Šaltinis: mamosreceptai.lt
Komentarai
Rašyti komentarą