Belgiški vafliai
Reikės:
- 500 ml pieno;
- 8 kiaušinių;
- 250 g sviesto;
- 115 g cukraus;
- 500 g miltų;
- vanilės;
- cukraus pudros pabarstymui.
Kepame belgiškų vaflių keptuvėje, ją apverčiant iš karto įpylus tešlos.
Naudojau vanilinį cukrų, dėjau 6 didelius kiaušinius, pakelį - 200 g sviesto, ir šiek tiek kepimo miltelių. Kadangi tai buvo pirmas kepimas naujoje keptuvėje, neturiu su kuo palyginti, bet nemanau, kad kepimo milteliai sugadino vaflius. Bet - kitą kartą pabandysiu ir be miltelių. Vaflių iš šių produktų kiekių išeina nemažai, kepant pusryčiams (2 - 3 žmonėms) reikėtų imti pusę arba dar mažesnį kiekį nurodytų produktų kiekių. Džiaugiuosi už savo naująją Krups vaflių kepyklę - puikus debiutas :)
Šaltinis: 7ravioli.com
jetus, kaip skaniai atrodo ;) megciau prie kakavos puodelio dabar ;))
AtsakytiPanaikintiAčiū :) ir skanūs buvo tikrai, ne tik atrodė. Reikės bandyti pagal kitokius receptus, jau susiradau su mielėm ir netgi bulvinių :))
Panaikinti