Prancūziškas Rémoulade padažas
Reikės:
- 1 puodelio majonezo;
- 2 v. š. garstyčių;
- 1 v. š. kaparėlių;
- 2 ančiuvių filė;
- 1 v. š. marinuotų agurkėlių;
- 1 v. š. krapų;
- 1 v. š. peletrūno;
- druskos, pipirų, citrinos sulčių (nebūtinai).
Kaparėlius nuplauti, nusausinti ir smulkiai supjaustyti. Agurkėlius ir ančiuvius taip pat smulkiai supjaustyti. Krapus ir peletrūną - smulkiai sukapoti. Galiausiai, visus ingredientus sumaišyti tarpusavyje ir pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
Kas nemėgsta ančiuvių, jų galima nedėti. Žalumynus irgi galima pakeisti: dėti kapotų petražolių arba saliero (celeri remoulade).
Šaltinis: easy-french-food,com
Komentarai
Rašyti komentarą