Avižinių dribsnių sausainiai su kondensuotu pienu
Reikės:
- 300 g avižinių dribsnių (ne greitai paruošiamų);
- 1/4 stiklinės saulėgrąžų;
- pusės stiklinės migdolų aliejaus;
- 1/4 stiklinės razinų;
- 1/4 stiklinės džiovintų abrikosų;
- 1/4 stiklinės migdolų drožlių;
- 1/4 stiklinės lazdyno riešutų;
- 1/4 stiklinės sezamo sėklų;
- 1 kiaušinio;
- 2 v. š. miltų;
- 1/4 stiklinės cukraus;
- indelio kondensuoto pieno su cukrumi.
Į didelį dubenį beriame avižinius dribsnius, saulėgrąžas, migdolų drožles, riešutus, sezamus. Užpilame aliejumi, išmaišome ir paliekame pastovėti, kol ruošime kitus ingredientus.
Razinas ir abrikosus užpilame verdančiu vandeniu, palaikome 30 minučių, nusausiname, abrikosus supjaustome į šešias dalis. Viską sudedame į dubenį su dribsniais.
Išbandyta, labai skaniai pavyko, visi klausia recepto :)
AtsakytiPanaikintiKokie nerealūūūūs šie sausainiai :) tikriausiai viskas kas su kondensuotu pienu yra nerealiai skanu.
AtsakytiPanaikintiPuikus sausainiu receptas
AtsakytiPanaikintiLabi skanus,tik as dejau daugiau biski miltu ir 2 kiausinius
AtsakytiPanaikinti