Obuoliniai vafliai su medumi
Reikės:
- 4 kiaušinių;
- 4 vidutinio dydžio obuolių;
- 2 v. š. cukraus;
- 2 v. š. medaus;
- 8 v. š. miltų;
- 1 a. š. kepimo miltelių;
- 1 a. š. vanilinio cukraus;
- 1/4 stiklinės pieno;
- 4 v. š. aliejaus.
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame pieną, sudedame medų, beriame 8 kupinus šaukštus miltų, sumaišytų su kepimo milteliais ir gerai išmaišome. Įmaišome aliejų.
Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Įmaišome į tešlą. Jeigu tešla per tiršta, įpilame dar šiek tiek pieno.
Komentarai
Rašyti komentarą