Keptas kamamberas su medumi ir pinijomis
Reikės:
- 1 kamambero sūrio ritinėlio;
- 1 v. š. medaus;
- saujelės pinijų;
- čiobrelių.
Nupjauname sūrio viršų (kelis mm), palikdami apie 1,5 cm pločio kraštelius ir dedame sūrį į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 10 minučių arba kol matysime, kad sūrio vidus išsilydė, suskystėjo.
Tuo metu pinijas dedame į sausą keptuvę, pakepame jas 2 minutes, dedame medų ir dar pakaitiname.
Iškepusį sūrį išimame, į išpjautą viduriuką dedame medaus ir pinijų ruošinį, pabarstome čiobreliais ir skanaujame.
Labai skanu. Vėl nusipirkau 2 ritikunus kamambero...
Šaltinis: skanusgyvenimas.blogspot.com
Komentarai
Rašyti komentarą