Makaronai su kumpiu ir pievagrybiais
Reikės:
- 250 g makaronų;
- 1 svogūno;
- 100 g karštai rūkyto kumpio;
- 200 g pievagrybių;
- 2 v. š. aliejaus;
- 150 ml grietinėlės;
- druskos, pipirų, raudonėlio;
- 2 v. š. smulkintų petražolių.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, jame kelias minutes pakepiname susmulkintą svogūną. Suberiame nedideliais gabalėliais supjaustytą kumpį, pakepame dar minutę, sudedame pasmulkintus pievagrybius ir pamaišydami kepame dar 5 -7 minutes, kol pievagrybiai suminkštės. Pasūdome, pagardiname pipirais, raudonėliu, petražolėmis, supilame grietinėlę ir pakaitiname iki užvirimo.
Makaronus sumaišome su padažu arba uždedame ant viršaus. Galime pabarstyti smulkintu parmezanu.
Komentarai
Rašyti komentarą