Šokoladiniai triufeliai
Reikės:
- 175 g šokoladinio sūrio "Philadelphia Milka";
- 125 g sūrio "Philadelphia";
- 300 g cukraus pudros;
- 500 g šokolado;
- 4 v. š. migdolų miltų;
- 100 g migdolų plokštelių (apvoliojimui);
- 2 v. š. migdolų miltų (apvoliojimui).
Cukraus pudrą ir sūrį sumaišome ir plakame su mikseriu apie 5 minutes, įmaišome ištirpintą šokoladą, migdolų miltus ir dedame į šaldytuvą maždaug vienai valandai, kad masė sustingtų. Tuomet formuojame triufelius (jeigu norime - į vidų įspaudžiame riešutą) ir apvoliojame migdolų miltuose ir migdolų plokštelėse.
Apvolioti galima ir kakavoje arba cukraus pudroje su kakava, arba kokosų drožlėse...
Apvolioti galima ir kakavoje arba cukraus pudroje su kakava, arba kokosų drožlėse...
Komentarai
Rašyti komentarą