Šokoladiniai triufeliai


Reikės:
  • 175 g šokoladinio sūrio "Philadelphia Milka";
  • 125 g sūrio "Philadelphia";
  • 300 g cukraus pudros;
  • 500 g šokolado;
  • 4 v. š. migdolų miltų;
  • 100 g migdolų plokštelių (apvoliojimui);
  • 2 v. š. migdolų miltų (apvoliojimui).
  Cukraus pudrą ir sūrį sumaišome ir plakame su mikseriu apie 5 minutes, įmaišome ištirpintą šokoladą, migdolų miltus ir dedame į šaldytuvą maždaug vienai valandai, kad masė sustingtų. Tuomet formuojame triufelius (jeigu norime - į vidų įspaudžiame riešutą) ir apvoliojame migdolų miltuose ir migdolų plokštelėse.
  Apvolioti galima ir kakavoje arba cukraus pudroje su kakava, arba kokosų drožlėse...



Komentarai