Įdaryti makaronai
Reikės:
- pakelio didelių makaronų - vamzdelių;
- 1 nedidelio svogūno;
- 1 morkos;
- 300 g faršo;
- 200 g fermentinio sūrio;
- kelių šaukštų aliejaus;
- puodelio sultinio arba karšto vandens;
- druskos, pipirų.
Keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus ir kelias minutes jame
apkepiname susmulkintą svogūną, sudedame sutarkuotą morką, po minutės -
faršą ir dar pakepiname, kol mėsa nebebus rausva. Paskaniname druska, pipirais ir sudedame pusę sutarkuoto sūrio. Pakaitiname maišydami, kol sūris išsilydys.
Į kiekvieną makaroną įdedame po kelis šaukštelius mėsos įdaro ir dedame į negilų puodą arba keptuvę. Užpilame sultiniu arba karštu vandeniu, kad vos vos apsemtų ir apibarstome likusiu sutarkuotu sūriu.
Verdame uždengę ant silpnos ugnies apie 30 min. (arba trumpiau - žiūrint, kokie makaronai).
Greita ir skanu - skaniau negu galvojau.
Komentarai
Rašyti komentarą