Mėsainiai su brandinta jautiena
Reikės:
- bandelių mėsainiams;
- padažo mėsainiams "Poppamies chipotle";
- gražgarsčių;
- brandintos jautienos paplotėlių;
- druskos, pipirų;
- saldaus svogūno žiedų;
- šoninės juostelių;
- BBQ padažo;
- Čederio sūrio;
- keptos saldžiosios paprikos;
- "Poppamies cherry cola" padažo;
- papildomai: pjaustytų marinuotų agurkėlių, pomidorų, špinatų, svogūnų laiškų, krapų ir pan.
Svogūnų žiedus apvyniojam šonine ir kepam 30 minučių (temperatūra 180 ℃, po 15 minučių iš kiekvienos pusės, 2 kartus kas 7 minutes patepant BBQ padažu).
Mėsainį konstruojam taip: ant paskrudintos bandelės tepame "Poppamies chipotle" padažo, dedame salotų lapų, tuomet - mėsos paplotėlį (kurį kepame po 2,5 minutės iš kiekvienos pusės, pabarsčius druska, pipirais, temperatūra - 250 ℃), tada - svogūno žiedą, į jį - čederio (arba Mornay padažo, pagaminto su čederiu), ant jo - keptos saldžiosios paprikos ir bandelę, pateptą "Poppamies cherry cola".
Šaltinis: čia.
Komentarai
Rašyti komentarą