Jautienos kulninė, troškinta raudoname vyne
Reikės:
- 800 g jautienos kulninės;
- 1 v. š. alyvuogių aliejaus;
- 1 raudonojo svogūno;
- 2 morkų;
- 3 salierų lapkočių;
- 4 skiltelių česnako;
- kelių rozmarino šakelių;
- 1 lauro lapo;
- kelių džiovintų baravykų;
- žiupsnelio cinamono;
- druskos pipirų;
- 1 v. š. miltų;
- 400 g konservuotų smulkintų pomidorų;
- 250 ml raudono sauso vyno.
Storadugniame puode, kurį dėsime į orkaitę, įkaitiname aliejų ir sudedame stambiai supjaustytą svogūną, morkas, salierus, įmetame esnako skilteles, roamzariną, baravykus, įberiame cinamono. Pakepame daržoves apie 5 minutes.
Jautieną supjaustome maždaug 5 cm dydžio gabalėliais, apvoliojame miltuose ir sudedame į puodą. Išmaišome.
Supilame pomidorus, vyną, įberiame druskos ir pipirų. Išmaišome, užverdame, tuomet puodą uždengiame dviguba folija ir dangčiu ir dedame į orkaitę. Kepame apie 3 valandas. Tiekdami išimame rozmariną, lauro lapą, paragaujame, ar nereikia druskos.
Šaltinis: čia.
Vtrudobdia-bi Jonathan Mahfood Kaspersky Total Security
AtsakytiPanaikintiKMS Tools Portable 01.08.2022 by Ratiborus
Emsisoft Anti-Malware
Superluminal Stardust 1.6.0b
conchandkana