Pyragas su maltos mėsos kukuliais ir brokoliais
Reikės:
- 1 lakšto bemielės sluoksniuotos tešlos;
- 400 g maltos mėsos;
- 1 brokolio;
- 4 kiaušinių;
- 100 g tarkuoto parmezano arba "Džiugo";
- 250 ml grietinės;
- druskos, pipirų;
- aliejaus kepimui.
Tuo metu į maltą mėsą mušame kiaušinį, pasūdome, pagardiname pipirais ir rankomis formuojame nedidelius kukuliukus. Juos apkepame iš visų pusių keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Likusius 3 kiaušinius išplakame, dedame grietinę, beriame sūrį, pipirų ir viską išmaišome.
Ant apkepusios tešlos išdėliojame mėsos kukuliukus, brokolio žiedynus ir užpilame kiaušinių - grietinės plakiniu.
Vėl dedame kepti ir kepame apie 40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Komentarai
Rašyti komentarą