Lašišos trikampėliai


Reikės:
  • 150 g plonai pjaustytos rūkytos lašišos;
  • 180 g tepamo varškės sūrelio;
  • 1 skiltelės česnako;
  • 1 a. š. kapotų krapų;
  • 0,5 a. š. citrinos sulčių;
  • druskos, pipirų.
 Sūrelį sumaišome su išspausta česnako skiltele, citrinos sultimis, krapais, druska ir pipirais.
 Ant maistinės plėvelės išdėliojame pjaustytą lašišą taip, kad vienas gabalėlio kraštelis užeitų ant kito, ir būtų stačiakampio forma.
  Ant lašišos atsargiai užtepame paruoštą sūrelį. Kiek įmanoma standžiai suvyniojame į ritinį; kad neliptų prie rankų, vyniojame su plėvele. Dedame į šaldytuvą dviems valandoms. Tuomet supjaustome maždaug vieno centimetro pločio ritinėliais (pjaustome kartu su plėvele, o tada ją nuimame) ir suformuojame trikampėlius. Tiekiame uždėję ant traškių sausainių arba salotų lapelių.

Šaltinis: čia
 

Komentarai