Lašišos trikampėliai
Reikės:
- 150 g plonai pjaustytos rūkytos lašišos;
- 180 g tepamo varškės sūrelio;
- 1 skiltelės česnako;
- 1 a. š. kapotų krapų;
- 0,5 a. š. citrinos sulčių;
- druskos, pipirų.
Ant maistinės plėvelės išdėliojame pjaustytą lašišą taip, kad vienas gabalėlio kraštelis užeitų ant kito, ir būtų stačiakampio forma.
Ant lašišos atsargiai užtepame paruoštą sūrelį. Kiek įmanoma standžiai suvyniojame į ritinį; kad neliptų prie rankų, vyniojame su plėvele. Dedame į šaldytuvą dviems valandoms. Tuomet supjaustome maždaug vieno centimetro pločio ritinėliais (pjaustome kartu su plėvele, o tada ją nuimame) ir suformuojame trikampėlius. Tiekiame uždėję ant traškių sausainių arba salotų lapelių.
Šaltinis: čia
Komentarai
Rašyti komentarą