Lašiša su klevų sirupu ir pipirais


Reikės:
  • 4 gabaliukų (po 150 g) lašišos filė be odos;
  • 1/4 puodelio stambiai grūstų pipirų;
  • 3/4 puodelio klevų sirupo;
  • 1/4 puodelio sojos padažo;
  • 1/2 a. š. aliejaus.
  Klevų sirupą sumaišykite su sojos padažu, lašišos filė sudėti į indą, užpilti paruoštu padažu ir palikti pasimarinuoti šaldytuve bent 4 valandoms arba per naktį. Pipirus supilame i indelį ir išėmę lašišos gabaliuką dedame jį vienu šonu į indelį su pipirais, šiek tiek paspaudžiame. Dedame žuvį at folijos lapo pipirų puse į viršų. Tuomet foliją su lašiša dedame į orkaitę, įkaitintą iki 260 laipsnių, ir kepame apie 7 minutes. Neperkepame.


Šaltinis: SM forumas

Komentarai