Žuvienė su lašiša


Reikės:


  • 400 g lašišos filė;
  • 1 svogūno;
  • 1 poro;
  • 1 l daržovių sultinio;
  • 1 skiltelės česnako;
  • 3 bulvių;
  • 2 morkų;
  • druskos, pipirų, krapų;
  • 200 ml grietinėlės.


  Puode ištirpiname sviestą, sudedame susmulkintą svogūną ir supjaustytą porą, kelias minutes pakepame, sudedame susmultintą skiltelę česnako.
  Bulves ir morkas supjaustome gabalėliais, sudedame į puodą, užpilame sultiniu ir leidžiame pavirti apie 15 minučių.
  Tuomet sudedame supjaustytą lašišą, verdame dar 5 minutes, supilame grietinėlę, beriame druskos, pipirų, krapų, užverdame.

Šaltinis: čia

Komentarai