Varškiniai blynai su obuoliais
Reikės:
- 2 vidutinio dydžio obuolių;
- 200 g varškės;
- 4 kiaušinių;
- 3/4 puodelio miltų;
- 2 - 3 v. š. medaus arba cukraus;
- 1/2 a. š. druskos;
- 1/2 a. š. cinamono;
- 1 v. š. citrinos sulčių.
Obuolius nulupame ir sutarkuojame. Dedame į juos kiaušinio trynius, atskirtus nuo baltymų, beriame cukrų, druską, cinamoną, miltus ir varškę ir viską gerai išmaišome iki vientisos masės.
Baltymus išplakame atskirai iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į obuolių - varškės masę.
Kepame ant vidutinės kaitros su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių.
Šaltinis: sonatinos-receptai.lt
Komentarai
Rašyti komentarą