2016 m. balandžio 10 d., sekmadienis

Makaronai su krevetėmis ir čiorisu


Reikės:
  • 230 g čoriso dešros;
  • 3 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • 3 skiltelių česnako;
  • 3 didelių pomidorų;
  • druskos, pipirų;
  • saldžiųjų paprikų dribsnių;
  • 450 g krevečių;
  • 230 g makaronų;
  • 2 v. š. smulkintų petražolių;
  • 2 v. š. smulkintų laiškinių česnakų.
  Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname jame susmulkintą čorisą. Tuomet sudedame susmulkintas česnako skilteles, pakepame dar 1 -2 minutes, sudedame smulkintus pomidorus, druską, pipirus, paprikų dribsnius ir leidžiame pasitroškinti apie 8 minutes. Sudedame krevetes, verdame dar 3 minutes.
  Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakelio, leidžiame nusivarvėti. Supilame makaronus į keptuvę, pakaitiname maišydami minutę, kad makaronai prisigertų padažo, pabarstome petražolėmis, česnakais ir tiekiame nedelsdami.


Šaltinis: čia
  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą