2016 m. balandžio 2 d., šeštadienis

Amūras su pesto ir pomidorais


Reikės:
  • 500 g amūro filė;
  • 2 v. š. pesto padažo;
  • 2-3 pomidorų;
  • druskos, pipirų;
  • džiovinto raudonėlio;
  • svogūnų laiškų;
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus.
  Amūrą nuplauname, nusausiname, supjaustome į 5 - 6 dalis. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, išdėliojame žuvį oda į apačią. Aptepame pesto, ant viršaus išdėliojame riekelėmis supjaustytus pomidorus. Pasūdome, pagardiname pipirais ir raudonėliu, užbarstome smulkintų svogūnų laiškų, pašlakstome aliejumi.
  Kepame 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Tiekiame su ryžiais.

Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą