2016 m. vasario 26 d., penktadienis

Migdolų miltų blynai su bananais ir riešutų sviestu



Reikės (vienam blynui):
  • 2 v. š migdolų miltų;
  • 1 v. š. maltų linų sėmenų;
  • 2 didelių kiaušinių;
  • 2 v.š. migdolų pieno;
  • 1 v. š. medaus;
  • 1/4 a. š. cinamono;
  • 1/4 a. š. vanilės;
  • žiupsnelio druskos;
  • 1,5 v. š. žemės riešutų sviesto;
  • 1 v.  š. šokolado gabaliukų;
  • 1/2 banano.
  Dubenyje plaktuvu suplakame kiaušinius, migdolų miltus, sėmenis, migdolų pieną, medų, cinamoną, vanilę ir druską. Keptuvę papurškiame aliejumi, supilame tešlą, kad ji tolygiai pasiskirstytų po visą keptuvę (jeigu reikia, palyginame mentele). Kepame ant vidutinės kaitros, kol blynas iškeps (apversti nereikia).
  Riešutų sviestą ir šokolado gabalėlius ištirpiname. Blyną ištepame gauta mase (galima dar keptuvėje), išdėliojame griežinėliais supjaustytą bananą, sulankstome, viršų pašlakstome likusiu šokolado su riešutų sviestu.
Šaltinis: čia
  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą