Kepenėlės su pievagrybiais, saulėje džiovintais pomidorais ir makaronais


Reikės:
  • 300 g vištų kepenėlių;
  • 1 poro;
  • 6 saulėje džiovintų pomidorų aliejuje;
  • 6 pievagrybių;
  • aitriosios paprikos;
  • 1 v. š. sviesto;
  • 1 v. š. miltų;
  • druskos, pipirų;
  • 2 v. š. grietinės;
  • 50 g tarkuoto parmezano;
  • 1 stiklinės "Sangria" vyno gėrimo;
  • 200 g makaronų. 
  Kepenėlės nuplauname, nusausiname, pabarstome druska, pipirais, apvoliojame miltuose ir apkepame keptuvėje ištirpintame svieste kelias minutes iš abiejų pusių. Kol kepenėlės kepa, plonais griežinėliais supjaustome porą, į keturias dalis perpjauname pievagrybius, pasmulkiname saulėje džiovintus pomidorus. Ant apkeptų kepenėlių išdėliojame porą, pievagrybius ir pomidorus, pakepame kelias minutes, pilame "Sangria" ir įdedame grietinės. Kaitrą sumažiname iki minimalios, uždengiame ir troškiname apie 10 minučių.
  Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje kaip nurodyta ant pakelio. Sudedame į keptuvę su kepenėlėmis, išmaišome ir minutę pakaitiname. Tiekdami pabarstome tarkuotu parmezanu.

Šaltinis: čia
 

Komentarai