2015 m. rugsėjo 19 d., šeštadienis

Žuvis su moliūgu



Reikės:
  • 500 g pangasijų filė;
  • 300 g moliūgo;
  • 1 didelio svogūno;
  • 1 morkos;
  • 4 v. š. pomidorų padažo;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • 0,5 puodelio sultinio;
  • druskos, pipirų.
  Pangasijų filė atšildome, pabarstome druska, pipirais ir dedame į garinę orkaitę, įjungę žuvies garinimo programą, 15 - kai minučių.
  Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame smulkiai supjaustytą svogūną, pakepame maišydami kelias minutes. Morką nuskutame ir kartu su moliūgu sutarkuojame burokine trintuve. Į keptuvę su svogūnu sudedame sutarkuotą morką, kepame maišydami 2 - 3 minutes, tuomet sudedame moliūgą, dar pakepame 2 - 3 minutes, supilame sultinį, uždengiame ir troškiname 5 minutes. Tuomet dedame pomidorų padažo, beriame druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų ir šiek tiek pakaitiname maišydami.






 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą