2015 m. balandžio 19 d., sekmadienis

Vištiena garstyčių - paprikų marinate


Reikės:
  • 1 kg vištienos (naudojau petelius);
  • 50 g cukraus "Farinas";
  • 2 v. š. garstyčių;
  • 4 v. š. baltojo vyno acto;
  • 4 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • 2 a. š. saldžiosios paprikos miltelių;
  • 4 skiltelių česnako;
  • 1 aitriosios paprikos;
  • druskos, juodųjų pipirų.
  Cukrų sumaišome su garstyčiomis, baltojo vyno actu, aliejumi, paprikos milteliais, smulkiai supjaustyta aitriąja paprika ir išspaustomis česnako skiltelėmis. Įberiame druskos ir pipirų. Gautą marinatą užpilame ant vištienos, iš maišome ir dedame į šaldytuvą kelioms valandoms.

Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą