2015 m. balandžio 21 d., antradienis

Makaronai su vištienos ir špinatų padažu


Reikės:
  • 350 g makaronų;
  • 1 puodelio šaldytų žirnelių;
  • 1 v. š. sviesto;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 1 puodelio riebios grietinėlės;
  • 2 puodelių susmulkintos keptos vištienos;
  • 6 puodelių susmulkintų špinatų;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • parmezano.
   Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakelio. Likus minutei iki virimo pabaigos, sudedame žirnelius. 1/2 puodelio skysčio, kuriame virė makaronai su žirneliais, pasiliekame, makaronus nusunkiame ir leidžiame nuvarvėti.
  Puode ištirpiname sviestą, sudedame susmulkintas česnako skilteles ir kepame maišydami apie 30 sekundžių. Tuomet sudedame vištieną, supilame grietinėlę, suberiame špinatus, pasūdome, pagardiname pipirais ir verdame, kol vištiena sušils, o špinatai sukris. Sudedame makaronus su žirneliais, maišydami pakaitiname, įpilame nuo makaronų virimo likusio vandens, kad padažas būtų reikiamo tirštumo. 
  Tiekiame pabarstę tarkuotu parmezanu.

Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą