2015 m. kovo 11 d., trečiadienis

Troškinti rauginti kopūstai


Reikės:
  • 4 morkų;
  • 2 svogūnų;
  • 0,5 l raugintų kopūstų;
  • 2 v. š. balto vyno acto;
  • 300 ml trintų pomidorų;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • žiupsnelio kmynų, muskato riešuto, druskos, pipirų.
  Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname jame supjaustytus svogūnus. Beriame kmynų, pakaitiname minutę. Morkas nuskutame, sutarkuojame ir sudedame į keptuvę. Patroškiname kelias minutes, tuomet dedame kopūstus, beriame likusius prieskonius, pilame pomidorus, vyno actą ir troškiname ant silpnos kaitros apie valandą.


  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą