2015 m. kovo 1 d., sekmadienis

Panna cotta su šokoladu


Reikės:
  • 400 ml grietinėlės;
  • 400 ml pieno;
  • 1 a. š. kakavos;
  • 1 stiklinės cukraus;
  • 1 a. š. vanilinio cukraus;
  • 50 g juodojo šokolado;
  • 2 v. š. želatinos;
  • 50 ml šalto vandens.
 Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir paliekame, kad išbrinktų
 Puode užkaičiame grietinėlę su pienu. Suberiame vanilinį cukrų ir cukrų. Kaitiname maišydami iki užvirimo, bet neužverdame. Sudedame išbrinkusią želatiną ir maišome, kol ji ištirps. Tuomet pusę nupilame į kitą indą ir sudedame kakavą. Išmaišome.
  Į indelius pilame baltąją dalį, dedame į šaldytuvą. Kai sustings, beriame sluoksnį tarkuoto šokolado ir užpilame likusią grietinėlę su kakava. Vėl dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.

  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą