2015 m. kovo 29 d., sekmadienis

Kuskusas su kalakutiena ir kariu


Reikės:
  • 500 g maltos kalakutienos;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • 1 svogūno;
  • 1 skiltelės česnako;
  • 1/4 puodelio smulkintų riešutų;
  • 1/4 a. š. kario;
  • 2,5 puodelių vandens;
  • 1,5 puodelio kuskuso;
  • kapotų petražolių;
  • druskos, pipirų.
  Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame susmulkintą svogūną, po minutės sudedame mėsą ir kepame maišydami, kol mėsa nebebus rausva.  Tuomet suberiame riešutus, išspaustą česnako skiltelę ir kario miltelius. Pakepame minutę, pilame vandenį, beriame petražolių, druskos, pipirų. Užverdame ir supilame kuskusą. Išmaišome, sandariai uždengiame ir nukeliame nuo viryklės. Palaikome 5  - 7 minutes, išmaišome ir tiekiame.
 
 

Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą