2015 m. kovo 29 d., sekmadienis

Garinti vištienos kukuliai su krapų padažu


Reikės:
  • 450 g maltos vištienos krūtinėlės;
  • 1 nedidelio svogūno;
  • 2 riekelių batono;
  • 50 ml pieno;
  • 1 kiaušinio;
  • druskos, pipirų,
padažui:
  • 30 g sviesto;
  • 1 v. š. miltų;
  • 300 ml pieno;
  • druskos, pipirų;
  • šviežių kapotų krapų ir petražolių.
  Svogūną smulkiai supjaustome arba sutarkuojame. Batoną užpilame pienu ir palaikome 10 minučių. Visus produktus sumaišome su malta vištiena ir šlapiomis rankomis formuojame nedidelius kukuliukus. Dedame į orkaitę ir gariname 20 minučių.
  Padažui keptuvėje ištirpiname sviestą, jame pakepiname miltus. Supilame pieną, maišydami kaitiname, kol padažas ims tirštėti. Beriame druskos, pipirų, petražolių ir krapų. Pakaitiname dar kelias minutes.
  Valgėme su ekologiškais ryžių makaronais.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą