2015 m. vasario 12 d., ketvirtadienis

Tortilijos su šonine ir alyvuogėmis


Reikės:
  • 2 v. š. sviesto;
  • 4 tortilijų;
  • 200 g smulkintos mocarelos;
  • 100 g fetos;
  • 100 g rūkytos šoninės;
  • 100 g keptos raudonosios paprikos;
  • 100 g smulkintų Kalamata alyvuogių;
  • petražolių.
  Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, dedame tortiliją. Ant vieno tortilijos krašto beriame šiek tiek mocarelos, ant jos - keptos raudonosios paprikos, tuomet alyvuogių, smulkintos šoninės, petražolių, fetos sūrio ir vėl mocarelos. Tortiliją užlenkiame ir kepame kelias minutes. Apverčiame ir tiek pat pakepame iš kitos pusės. Taip paruošiame visas keturias tortilijas.
Šaltinis: čia

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą