2015 m. vasario 2 d., pirmadienis

Kopūstų salotos su obuoliais ir garstyčiomis


Reikės:
  • 1/2 baltojo kopūsto gūžės;
  • 1 nedidelio mėlynojo svogūno;
  • 3 morkų;
  • 2 raudonų obuolių;
  • 1 citrinos sulčių;
  • ryšulėlio petražolių;
  • 4 v. š. majonezo;
  • 1 v. š. angliškų grūdėtųjų garstyčių;
  • druskos, pipirų.
  Kopūstą, morkas ir obuolius sutarkuojame šiaudeliais. Svogūną supjaustome pusžiedžiais. Petražoles sukapojame. Viską sudedame į vieną dubenį, supilame citrinos sultis, dedame majonezo, garstyčių, pasūdome ir pagardiname pipirais. Išmaišome ir tiekiame.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą