2014 m. liepos 22 d., antradienis

SPRING ROLLS su krevetėmis ir "Hoisin" padažu


Reikės:
  • 10 "Spring rolls" lakštų arba ryžių lakštų;
  • 1 agurko;
  • 50 g ryžių makaronų;
  • virtų krevečių;
  • mėtos lapelių;
  • kalendros lapelių;
  • 1 nedidelio indelio sojų daigų;
  • 1/6 dalies "Iceberg" salotos arba 3 -4 lapų kitokių salotų;
padažui:
  • 3 v. š. "Hoisin" padažo;
  • 1 v. š. ryžių acto;
  • 0,5 v. š. sezamų aliejaus.
  Ryžių makaronus paruošiame kaip nurodyta ant pakelio. Pasmulkiname.
 Agurką supjautome šiaudeliais. Salotas susmulkiname. Padažui sumaišome visus nurodytus produktus.
  Imame lakštą, pamerkiame į vandenį, jam suminkštėjus (po 1 - 2 minučių), nusausiname ant virtuvinio rankšluosčio, dedame visų nurodytų ingredientų ir tvirtai susukame suktinukus uždarais galais.
  Valgome pamirkydami padaže.



Šaltinis: whiteonricecouple.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą