2014 m. birželio 29 d., sekmadienis

Spagečiai su jūros gerybėmis



Reikės:
  • 300 g spagečių;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • 1 svogūno;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 400 g šaldytų jūros gėrybių mišinio;
  • 800 g šviežių midijų;
  • 1 stiklinės balto sauso vyno;
  • 4 pomidorų;
  • druskos, pipirų.
  Aliejų įkaitiname storadugniame puode, beriame smulkiai supjaustytą svogūną, pakepame 1 - 2 minutes, beriame susmulkintas česnako skilteles ir kepame toliau maišydami dar kelias minutes. Supilame vyną ir dedame jūros gėrybių mišinį bei nuplautas midijas. Pamaišome, uždengiame ir verdame apie 5 minutes. 
  Pomidorus supjaustome ir dedame į puodą. Pasūdome, pagardiname pipirais, išmaišome, uždengiame ir dar verdame apie 12 - 15 minučių.
  Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakelio ir sumaišome su jūros gerybėmis.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą