Vištienos iešmeliai su vaisiais


Reikės:
  • 500 g vištienos krūtinėlės;
  • 1 obuolio;
  • 20 vynuogių;
  • 4 v. š. trintų pomidorų;
  • 1 v. š. medaus;
  • 2 v. š. Vusterio padažo;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • 1 a. š. druskos;
  • rozmarino.
  Marinatui skirtus produktus: trintus pomidorus, medų, padažą. druską, aliejų ir rozmariną sumaišome. Krūtinėlę supjaustome nedideliais gabaliukais, sudedame į marinatą, išmaišome ir paliekame marinuotis.
  Medinius iešmelius išmirkome vandenyje ir ant jų pakaitomis veriame vištienos gabalėlius, vynuoges ir gabalėliais supjaustytą obuolį.
  Kepame apie 25 minutes orkaitėje, įjungę grilio režimą, kelias kartus apverčiame.

Komentarai

Rašyti komentarą