2013 m. gruodžio 5 d., ketvirtadienis

Tuno salotos su burokėliais


Reikės:
  • 500 g virtų burokėlių;
  • 1 skardinės konservuotų žirnelių;
  • 1 nedidelio svogūno;
  • 4 nedidelių marinuotų agurkėlių;
  • 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse;
  • 3 v. š. majonezo;
  • druskos, pipirų.
  Virtus burokėlius ir agurkus supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūną - smulkiais kubeliais. Tuną ir žirnelius nusunkiame ir viską dedame į dubenį. Pabarstome druska, pipirais, uždedame majonezą ir išmaišome.
  Visų ingredientų galima ir nemaišyti - sluoksniuoti.



Šaltinis: neringa-blogas.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą