2013 m. gruodžio 11 d., trečiadienis

Liulia kebabai


Reikės:
  • 500 g maltos mėsos;
  • 1 didelio svogūno;
  • 1 v. š. krakmolo;
  • 0,5 a. š. kumino;
  • 0,5 a. š. kalendros;
  • druskos, pipirų.
  Maltą mėsą sumaišome su sutarkuotu svogūnu, krakmolu, prieskoniais. Gerai išminkome. Iš gautos masės suformuojame rutulius (iš nurodytų kiekių gaunasi apie 10), juos dedame į šaldytuvą ir palaikome bent pusvalandį. Tuomet per mėsos rutulį veriame vandenyje išmirkytą medinį iešmuką ir suformuojame dešrelę. Kepame orkaitėje, nustatę grilio režimą, apie 20 minučių.
  Tiekiame su ryžiais, orkaitėje (ar grilyje) keptais pomidorais, svogūnais, pomidorų padažu.


 Šaltinis: receptai.iki.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą