2013 m. liepos 7 d., sekmadienis

Blyneliai su varške ir moliūgu



Reikės:
  •  200 g varškės;
  •  1 stiklinės moliūgo tyrės;
  • 2 kiaušinių;
  • 2 v. š. cukraus;
  • žiupsnelio druskos;
  • 0,5 a. š. kepimo miltelių;
  • 6 v. š. miltų;
  • aliejaus kepimui.
  Kiaušinius išplakame su cukrumi ir druska, sudedame pertrintą varškę, išmaišome, kad gautųsi vientisa masė, pilame moliūgo tyrę, vėl gerai išmaišome. Galiausiai sudedame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir maišome, kol neliks miltų gumuliukų.
  Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje.
  Valgėme su trintomis braškėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą