2013 m. balandžio 28 d., sekmadienis

Keksiukai su "Toffifee" saldainiais



Reikės:
  • 3 kiaušinių;
  • 100 g rudojo cukraus;
  • 125 g baltojo cukraus;
  • 450 g miltų;
  •  75 g sviesto;
  • 150 ml pieno;
  • 3 a. š. kepimo miltelių;
  • 3 a. š. vanilinio cukraus;
  • 15 "Toffifee" saldainių.
  Kiaušinius išplakame su cukrumi iki baltos masės. Kitame dubenyje sumaišome visus sausus produktus ir juos dalimis įmaišome į kiaušinių - cukraus masę. Tuomet supilame ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą, pieną ir viską gerai išmaišome. Į keksiukų formeles dedame tešlos, ant jos - 1 "Toffifee" saldainį, ir dar šiek tiek užklojame tešla. 
  Kepame apie 20 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

  Papuošimui padarome kremą iš 200 g kreminio sūrelio ir pusės stiklinės cukraus pudros. 
  Tešlos iš nurodytų produktų kiekių išeina daug; kepant 12 keksiukų visiškai užtektų 2/3 nurodytų kiekių.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą