Lašiša su mangu ir bri sūriu
Reikės:
- 400 g arba 2 lašišos pjausnių;
- 100 g bri sūrio;
- 1 mango;
- 2 v. š. alyvuogių aliejaus;
- 1 v. š. sviesto;
- pusės citrinos sulčių;
- druskos, pipirų.
Lašišos gabaliukus pabarstyti pipirais, druska ir apšlakstyti citrinos sultimis. Palaikyti keletą minučių.
Alyvuogių aliejų įkaitinti keptuvėje ir iš abiejų pusių apkepti lašišą. Išimtus iš keptuvės gabalėlius sudėti į kepimo indą, ant jų sudėti supjaustytą bri sūrį ir dėti į iki 170 - 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepti apie 15 - 20 minučių.
Per tą laiką keptuvėje išlydome sviestą ir jame šiek tiek apkepiname gabalėliais supjaustytą mangą. Iškepusią lašišą tiekiame su mangų gabaliukais.
Šaltinis: spice.lt
Komentarai
Rašyti komentarą