2013 m. sausio 28 d., pirmadienis

Lašiša su mangu ir brì sūriu


Reikės:
  •  400 g arba 2 lašišos pjausnių;
  • 100 g bri sūrio;
  • 1 mango;
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • 1 v. š. sviesto;
  • pusės citrinos sulčių;
  • druskos, pipirų.
  Lašišos gabaliukus pabarstyti pipirais, druska ir apšlakstyti citrinos sultimis. Palaikyti keletą minučių.
  Alyvuogių aliejų įkaitinti keptuvėje ir iš abiejų pusių apkepti lašišą. Išimtus iš keptuvės gabalėlius sudėti į kepimo indą, ant jų sudėti supjaustytą bri sūrį ir dėti į iki 170 - 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepti apie 15 - 20 minučių.
  Per tą laiką keptuvėje išlydome sviestą ir jame šiek tiek apkepiname gabalėliais supjaustytą mangą. Iškepusią lašišą tiekiame su mangų gabaliukais.
Valgėme su ryžiais.
Greita ir skanu.

Šaltinis: spice.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą