Mėsos kukuliai su sūreliu


Reikės:
  • 500 g maltos mėsos;
  • 100 g tepamo varškės sūrelio;
  • 2 kiaušinių;
  • prieskonių,
padažui:
  • 500 ml sultinio;
  • 2 v. š. sūraus sojos padažo;
  • 4 v. š. pomidorų padažo.
  Mėsą išmaišome su kiaušiniais, sūreliu ir prieskoniais. Drėgnomis rankomis formuojame kukulius ir dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Užpilame padažu, paruoštu iš sultinio, sojos padažo ir pomidorų padažo ir dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 30 - 40 minučių.
  Naudojau maltą kalakutienos krūtinėlę ir "Rytas" tepamą varškės sūrelį su žalumynais. Išėjo 12 skanių kukulių :)

  Šaltinis: SM forumas

Komentarai