Mėsos kukuliai su sūreliu
Reikės:
- 500 g maltos mėsos;
- 100 g tepamo varškės sūrelio;
- 2 kiaušinių;
- prieskonių,
- 500 ml sultinio;
- 2 v. š. sūraus sojos padažo;
- 4 v. š. pomidorų padažo.
Mėsą išmaišome su kiaušiniais, sūreliu ir prieskoniais. Drėgnomis rankomis formuojame kukulius ir dedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Užpilame padažu, paruoštu iš sultinio, sojos padažo ir pomidorų padažo ir dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 30 - 40 minučių.
Naudojau maltą kalakutienos krūtinėlę ir "Rytas" tepamą varškės sūrelį su žalumynais. Išėjo 12 skanių kukulių :)
Šaltinis: SM forumas
Šaltinis: SM forumas
Komentarai
Rašyti komentarą