2012 m. spalio 3 d., trečiadienis

Makaronai su lašiša ir cukinija


Reikės:
  • 250 g makaronų;
  • 200 g rūkytos lašišos;
  • 1 nedidelės cukinijos;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 150 ml grietinėlės;
  • tarkuoto Parmigiano  - Reggiano arba "Džiugo";
  • 1 citrinos;
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • pipirų.
 Keptuvėje įkaitintame aliejuje 1 - 2 minutes apkepiname smulkintą česnaką ir sudedame gabalėliais supjaustytą lašišą. Cukiniją supjaustome pusrutuliais ir taip pat sudedame į keptuvę. Pakepame, kol cukinija suminkštės. Supilame grietinėlę, pakaitiname ir nukeliame nuo ugnies.
  Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakelio. Nuvarviname ir sumaišome su paruoštu lašišos - cukinijų padažu. Patiekiant pašlakstome citrinos sultimis ir apibarstome tarkuotu sūriu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą